Van Kranenburg Recruitment werft exclusief voor klanten in het MKB in de regio Rijnmond e.o. . De definitief geselecteerde kandidaat komt direct in dienst bij de klant.

De dienstverlening van Van Kranenburg Recruitment is te omschrijven als persoonlijk, transparant en betrouwbaar.

Persoonlijk

Elke vacature heeft een eigen verhaal, eigen team en eigen cultuur. Ik kom dit graag persoonlijk ervaren. Elke potentiële kandidaat wordt benaderd middels een uniek bericht met een persoonlijk tintje. Elk gedeeld profiel is gebaseerd op het persoonlijk interview met de kandidaat. Elke kandidaat schrijft zijn/haar eigen motivatie voor de organisatie/functie

Transparant

VKR heeft geen geheimen en deelt alles (conform privacy reglement) met haar opdrachtgever. Vaste prijs van 15% van het fulltime jaarsalaris jaarsalaris (incl. vakantiegeld). Binnen 2 maanden voorstellen van de uiteindelijk aangenomen nieuwe werknemer.

Betrouwbaar

VKR komt “gewoon” haar afspraken na. Alle voorgestelde kandidaten voldoen aan de van te voren besproken criteria. De 3 meest passende professionals hebben kosteloos (voor klant en kandidaat) een assessment gemaakt. Wijkt er iets af, dan zorgt VKR dat dit van te voren gecommuniceerd is.
90% van de vacatures wordt ingevuld. Alle geplaatste professionals werken nog steeds bij de opdrachtgever.

Tarief

15% van het fulltime jaarsalaris (incl. vakantiegeld), met een minimum van € 4.000,-. Bij start van de dienstverlening betaalt elke opdrachtgever een startfee van € 3.000,-. Deze wordt in mindering gebracht van de totale Fee.

Wil je meer informatie? Vraag dan het informatieblad van “Van Kranenburg Recruitment” aan via machiel@vkrecruitment.nl