Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Van Kranenburg Recruitment is te omschrijven als persoonlijk, transparant en betrouwbaar.
Persoonlijk

Om elkaar te leren kennen, spreken we live af op een inspirerende locatie. Bij mij ben je geen nummer, maar een uniek individu met een eigen verhaal. Samen vertolken we jouw verhaal naar jouw toekomstige werkgever. Je kunt mij 7 dagen per week bellen en mailen.

Transparant

Het door mij gemaakte persoonsprofiel, is te aller tijde in te zien door jou. Jij weet van te voren bij welke organisaties jouw profiel komt te liggen. Bij afwijkingen in het proces, neem ik altijd contact met je op.

 

Betrouwbaar

Jouw persoonlijke gegevens zijn in goede handen bij ons en worden conform het privacy statement verwerkt en gedeeld. Uiteraard altijd met jouw toestemming. Ik kom “gewoon” na wat ik met je heb afgesproken.

De belofte

Samen gaan we een plan maken hoe we jouw carrière een nieuwe impuls gaan geven. Hierin verwerken we welke branches je wel/niet liggen, welke cultuur bij je past en bij welke organisaties je heel graag wilt aansluiten.
Mijn belofte aan jou is dat ik mijn volledig inzet om deze nieuwe uitdaging voor je te vinden. Jij hoeft hierna alleen maar jezelf te zijn en de baan in te koppen!

Ben je benieuwd naar mijn werkwijze en wat ik voor jou kan betekenen?
Neem dan contact op met mij en stuur jouw CV op. Je kunt me bereiken via machiel@vkrecruitment.nl of 06-34249819. Tot snel.